bani

baniAstăzi este ultima zi în care mai primim reduceri dacă ne plătim integral dările către stat. Vorbim despre o reducere de 10 procente pentru persoane fizice, respectiv 5 procente pentru cele juridice.

Astăzi este ultima zi în care mai primim reduceri dacă ne plătim integral dările către stat. Vorbim despre o reducere de 10 procente pentru persoane fizice, respectiv 5 procente pentru cele juridice.

Plata dărilor către stat se poate face la toate ghișeele Serviciului public de impozite şi taxe. Cei care nu vor să mai stea ore întregi la coadă la casieriile primăriilor sau la oficiile poştale îşi pot plăti taxele şi impozitele prin ordin de plată la banca la care au cont, dar şi online, prin internet banking sau prin ghişeul.ro.

Persoanele fizice care achită integral obligaţiile datorate bugetului local pentru anul 2015, până astăzi, inclusiv, beneficiază de bonificaţia de zece la sută la taxa de habitat, impozitul pe clădiri, teren şi mijloace de transport.

Persoanele juridice beneficiază de bonificaţia de cinci la sută pentru impozitul pe clădiri, teren şi mijloacele de transport.

Taxele locale se plătesc anual, în două rate egale, până la datele de 31 martie şi 30 septembrie.

Sursa: www.digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here