Despre fostul primar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, s-a crezut multă vreme să tot ce mișcă în Ploiești se face doar cu acordul acestuia. Și informația era adevărată, chiar ziarul nostru a scos la iveală parte din afacerile care s-au făcut sub îndrumarea fostului edil și din care acesta a câștigat diverse beneficii. Direcția Națională Anticorupție a stopat acest fenomen, în momentul în care Iulian Bădescu a fost arestat preventiv tocmai pentru afacerile dubioase pe care le-a făcut de la cârma primăriei.

Deși era arestat, prin mediile de afaceri din Prahova se zvonea că Bădescu a rămas „la butoane” și își face jocurile prin persoane plasate în funcție-cheie. Un exemplu era Radu Brânzei, fostul director al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești (RASP), cunoscut pentru servilismul pe care îl avea față de fostul edil. Numai că după ce ziarul Incomod a scos la suprafață modul abuziv în care acesta conducea instituția și felul inuman în care se purta cu angajații Regiei, Brânzei a fost demis din funcție.

Înlăturarea lui Brânzei din funcția de director al RASP este dovada clară a faptului că Iulian Bădescu nu mai are nicio influență în Ploiești și că „oamenii lui de casă” nu îi mai ascultă ordinele, ci doar își exercită în continuare funcțiile pentru care au fost aleși la momentul respectiv. Așa că oamenii de afaceri și cei din mediul administrativ pot sta liniștiți, Iulian Bădescu nu mai are nicio putere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here