Viorel Dosaru, fostul comandant al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, trece prin cele mai umilitoare zile din viața sa. Luni seară, acesta a fost transferat din Arestul Central din București, celebrul „beci domnesc”, în Centrul de reținere de la Câmpina, acolo unde este nevoit să suporte ordinele celor pe care nu cu mult timp în urmă îi conducea.

Împreună cu Dosaru, au fost transferați în arestul de la Câmpina și Liviu Tudose, fostul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, dar și veteranul Constantin Ispas, fost șef al Direcției Generale Antifraudă. Acesta din urmă este un obișnuit al locului, aflându-se la al doilea „sejur” în arestul IJP Prahova.

Transferul de la București la Câmpina a fost solicitat de procurorii DNA, pentru că cei trei urmează să mai fie aduși la audieri la Ploiești pentru a da în continuare declarații în dosarul „Papici”, dosar în care este urmărit penal și deputatul Sebastian Ghiță, iar fostul premier Victor Ponta este martor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here