Administatorul unei asociații de proprietari din cartierul ploieștean “9 Mai” și-a însușit banii de întreținere. Oamenii sunt disperați că vor rămâne fără apă caldă.
Ploieștenii care stau în câteva blocuri de pe strada Călărași s-au trezit cu notificări de la firmele de distribuție a apei potaible și a agentului termic asupra neplății facturilor, cu mențiunea că furnizarea va fi oprită.
Oamenii au rămas șocați, pentru că se știau cu facturile plătite la zi. De fapt, nu mai figurau ca buni platnici de la începutul anului. Potrivit Adevărul, oamenii i-au cerut socoteală administratorului asociaţiei de proprietari, dar acesta a refuzat să le deschidă uşa.

 

Din primele informații, femeia şi-ar fi însuşit toţi banii de întreţinere, aproape 100.000 de lei, şi nu a mai plătit furnizorul de utilităţi din luna ianuarie a acestui an.

Ca să nu rămână fără apă la robinet, ploieştenii păgubiţi au negociat cu furnizorul şi şi-au luat angajamentul că vor plăti din nou facturile, însă eşalonat. Doar pentru agentul termic, spun oamenii, trebuie să achite în total aproape 40.000 de lei.

Pentru a recupera prejudiciul, administratorul asociaţiei de proprietari va fi chemat în judecată, însă un astfel de proces este de durată, mai arată Adevărul..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here