UPDATE

Potrivit unor surse, agentul a explicat că nu este consumator de droguri, dar că a luat mai multe medicamente (suplimente alimentare) pentru că se pregăteşte să susţină un examen.

Surse au explicat că în realitate testarea cu DrugTest nu este concludentă, fiind nevoie de analize medicale mult mai performante care se fac doar în laboratoare dedicate pentru a dovedi că o persoană chiar a consumat droguri.

În plus, pentru ca dosarul penal să fie trimis în judecată, procurorul de caz are nevoie de substanţă pentru a avea probe în faţa instanţei de judecată. În lipsa acesteia, de regulă dosarele pe consum de droguri se finalizează cu clasare.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un agent de la Poliția Rutieră Prahova a fost testat pozitiv, miercuri 18 august, la intrare în serviciu. Agentul urma să verifice la rândul său șoferii care circulau pe DN1, polițistul fiind angajat la Biroul Drumuri Naționale și Europene.

Biroul de presă al IJP Prahova a confirmat informația.

”La data de 18 august a.c., în urma efectuării unor activități de verificare a polițiștilor, pentru unul dintre aceștia, la testarea cu aparatul Drugtest, s-a înregistrat rezultat pozitiv.

Având în vedere acest aspect, IJP Prahova a transmis o informare către BCCO Ploiești, în vederea continuării verificărilor, conform competenței”, potrivit sursei citate.

6 COMENTARII

  1. […] Un agent de la Poliția Rutieră Prahova a fost testat pozitiv, miercuri 18 august, la intrare în serviciu. Agentul urma să verifice la rândul său șoferii care circulau pe DN1, polițistul fiind angajat la Biroul Drumuri Naționale și Europene. Biroul de presă al IJP Prahova a confirmat informația, a dezvăluit ziarulincomod.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here