fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

Un agent de pază din Câmpina, filmat în timp ce se masturba de față cu mai mulți copii în trenul București-Brașov. A fost prins în stația CF Ploiești Vest și trimis la biserică

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un agent de securitate din Câmpina, în vârstă de 44 de ani, a fost filmat în timp ce se masturba, de față cu mai mulți copii, în trenul R 3027 care circulă pe relația București- Brașov.

Perversul a fost prins în stația CF Ploiești Vest, explicând că se afla sub influența alcoolului atunci când și-a expus în public organele genitale.

- Reclamă -

Trimis în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri, M.L.M a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare și trimis să muncească în folosul comunității în cadrul Primăriei Municipiului Câmpina sau în cadrul Parohiei ,,Nașterea Maicii Domnului’’, pe o perioadă de 60 de zile.

Faptele pentru care a fost condamnat agentul de securitate din Câmpina s-au întâmplat în data 25.03.2023, în jurul orei 17:40, în timp ce călătorea cu trenul R 3027 pe relația CF București Nord – Brașov, cu puțin timp înainte ca acesta să ajungă Stația CF Ploiești Vest.

Bărbatul a efectuat acte de exhibiționism, în sensul că și-a expus în public organele genitale și s-a masturbat în prezența mai multor persoane, inclusiv copii. Mai mult decât atât, după ce a fost observat de primii călători care i-au atras atenția asupra comportamentului său inadecvat, perversul s-a deplasat în alt vagon unde a continuat să se masturbeze de față cu alți călători.

- Reclamă -

Una dintre martore, audiată în cauză, a explicat că, împreună cu soțul său și cu cei patru copii minori s-au urcat în trenul regio 3027 cu intenția de a merge către domiciliul lor situat în Ploiești.

Aceștia s-au deplasat în ultimul vagon al trenului care era supraetajat, au urcat la etaj și au ocupat 6 locuri, pe canapele paralele, pe o canapea stând martora cu trei copii, iar pe cea paralelă stând soțul cu unul dintre copii. După plecarea trenului, la aproximativ 5 minute, pe canapeaua situată în spatele său, respectiv unde erau locurile de la capătul vagonului, situate față în față, în apropierea scărilor de acces, a observat un bărbat cu vârsta de aproximativ 40 ani, care avea un comportament suspect.

Bărbatul respectiv a început să se plimbe pe culoarul vagonului în repetate rânduri, de aproximativ 4-5 ori, iar în momentul în care ajungea în dreptul canapelelor unde stătea martora, a pus mâna pe capul băiatului său și l-a mângâiat, iar pe fata sa cea mare, a atins-o cu mâna în zona spatelui, mângâind-o.

Acest lucru s-a întâmplat de circa două ori, în timp ce copii se aflau pe culoarul vagonului între canapelele unde stăteau. ”În jurul orei 17:40, în timp ce trenul se apropia de Stația CF Ploiești Vest, acel bărbat s-a așezat pe canapeaua unde stătuse inițial, însă pe partea unde stătea soțul martorei, respectiv în spatele acestuia, moment în care a observat cum și-a băgat mâna stângă în pantaloni și-a scos organul genital din pantaloni și a început să se masturbeze uitându-se la ea și la cele trei fete minore ale sale care stăteau lângă ea pe canapea”, se arată în rechizitoriu.

- Reclamă -

Femeia și-a alertat soțul care i-a cerut perversului să părăsească locul și a anunțat șeful de tren.  

Perversul prins cu ajutorul călătorilor

După cele sesizate, cei doi controlori de tren au plecat să caute perversul pe care l-au găsit într-un alt vagon făcând același lucru, ”respectiv se masturba, moment surprins și filmat cu telefonul mobil”, potrivit sursei citate.

Bărbatul a fost prins în cele din urmă într-una dintre toaletele trenului, fiind predate polițiștilor TF din stația CF Ploiești Vest.

Acesta a fost inițial reținut pentru 24 de ore și ulterior deferit justiției, dosarul său aflându-se pe rolul secției penale a Judecătoriei Ploiești, instanță care l-a și condamnat pe 26 octombrie 2023 la 9 luni de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității.

”E integrat social”

”Cu privire la persoana inculpatului (antecedentele penale, conduita după săvârşirea infracţiunii, conduita procesuală, nivelul de educaţie, vârsta, starea de sănătate, situaţia familială şi socială), se reţine că nu are antecedente penale şi nu a mai fost cercetat penal, conform copiei cazierului judiciar), este în vârstă de 44 ani și este integrat social, având locuință stabilită, la momentul săvârșirii infracțiunii desfășurând activități lucrative în calitate de agent de securitate, este apreciat pozitiv în comunitatea din care face parte (conform caracterizărilor depuse de membrii din comunitatea din care face parte)”, a motivate instanță pedeapsa acordată perversului.

Pe lângă pedeapsa de bază, instanța a decis să menţină măsura obligării la tratament medical până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img