Un agent de poliție de la Penitenciarul Arad s-a împușcat mortal în cap cu arma din dotare, sâmbătă, procurorii fiind la fața locului pentru cercetări, anunță g4media.ro.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ruxandra Tarcea, a declarat, citată de Agerpres, că se efectuează cercetări sub coordonarea procurorului criminalist, „iar încadrarea faptei se va face ulterior, cel mai probabil pentru determinarea sau înlesnirea sinuciderii”.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Arad, Ionel Iovescu, a declarat, citat de aceeași sursă, că bărbatul avea 32 de ani şi lucra pe postul de agent de trei ani.

Angajatul a folosit arma de serviciu pentru a se împuşca la locul de muncă.

Surse din cadrul penitenciarului afirmă că bărbatul nu era cunoscut de colegi cu probleme de sănătate, emoţionale sau financiare, astfel că deocamdată nu se ştie de ce şi-ar fi luat viaţa.

Pe lângă ancheta începută de procurori, conducerea Penitenciarului Arad a început o anchetă internă.

Potrivit surselor, victima, un bărbat în vârstă de 32 de ani, prezenta două plăgi împușcate la nivelul capului, iar lângă cadavru a fost găsit un pistol mitralieră cu un calibru de 7.62 mm.

Bărbatul era agent principal, se afla în timpul serviciului și îndeplinea funcția de șef de schimb, au mai precizat sursele G4Media.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here