Spitalul de Pediatrie Ploiesti

Un alt caz revoltător de la Spitalul de Pediatrie din Ploiești a fost semnalat reporterilor noștri de către o mămică pusă în situația de a-și duce copilul la alt medic pentru consultații, din cauza neglijenței medicilor din unitatea medicală.

Femeia susține că a mers duminică cu copilul la Spitalul de Pediatrie în stare destul de gravă, acesta fiind deja sub tratament de o săptămână și nu s-a vindecat. Mămica a povestit reporterilor noștri că doctorul Olteanu care era de gardă nu s-a sinchisit să consulte copilul și i-a dat o rețetă pentru roșu în gât (IACRS). Având experiență în ceea ce privește creșterea unui copil, femeia s-a plâns cu privire la rețeta dată de medic, spunându-i doctorului că ar fi vorba de ceva mai grav precum pneumonie, nu de roșu în gât. ”Fetiță, ia asta și pleacă de aici!” ar fi fost reacția medicului Olteanu, potrivit femeii. Ulterior, prahoveanca a mers cu fiul său la un doctor din Vălenii de Munte, care l-a consultat și i-a spus că este vorba despre o pneumonie, ulterior eliberându-i un tratament în acest sens.

Vă prezentăm mai jos rețeta eliberată de medicul Olteanu de la Spitalul de Pediatrie din Ploiești (diagnostic: IACRS) și cea eliberată de medicul din Vălenii de Munte (diagnostic: pneumonie acută):

Reporterii noștri au solicitat un punct de vedere managerului Spitalului de Pediatrie din Ploiești cu privire la situația descrisă mai sus, pe care îl vom publica de îndată ce îl vom primi.

 

2 COMENTARII

  1. Buna ziua,
    Am fost intr-o situatie similara. Am fost cu fetita mea acum 2 ani si jumatate la acelasi spital. Fetita avea febra mare si stare de voma. M-am prezentat la camera de garda unde a consultat-o fugitiv o doamna doctor care a aparut dupa vreo 20 minute. A pus diagnosticul de “rosu in gat” , ne -a dat o reteta cu antitermice si ne-a trimis acasa. Ajunsi acasa, fetita voma in continuare asa ca am plecat spre Bucuresti la o clinica privata unde ni s-a spus din start ca are enterocolita,ca e deshidratata si nici vorba de rosu in gat. Am stat 3 zile internati cu perfuzie pt rehidratare si tratament pt enterocolita.

  2. Pai la Ploiești orice ai avea tot cu roșu în gat te trimite acasă! Eu la fel am pățit avea copilul enterocolita și de doua ori în doua zile am fost la urgente și tot cu roșu în gat m-a trimis acasă. Am plecat la grigore alexandrescu ca mă saturasem sa stau la ei la usa .acolo l-au contract din cap pana în picioare și ne-a internat imediat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here