Un arab care este student la medicină în Iași a fost arestat după ce a incendiat mai multe mașini în urma unui scandal cu prietenii, anunță romaniatv.net. Inițial, tânărul a incendiat două autoturisme, dar focul s-a extins și la altele.

Mai mulți arabi s-au luat la ceartă la o petrecere la care au consumat alcool. Tânărul de 24 de ani a vrut să se răzbune pe prietenii cu care s-a certat și a plecat de la petrecere pentru a le da foc la mașini. Focul s-a extins repede la alte două autoturisme.

Arabul acuzat de incendierea mașinilor a fost reținut pentru 24 de ore, apoi judecătorii l-au arestat preventiv 30 de zile. În plus, potrivit romaniatv.net, va trebui să plătească și despăgubiri pentru mașinile distruse.

„La data de 20 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul Serviciului de Acțiuni Speciale Iași, au desfășurat două percheziții domiciliare, pe raza municipiului Iași, în cadrul unui dosar penal de distrugere în formă continuată.

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 18 spre 19 septembrie, un tânăr de 24 de ani ar fi incendiat două autoturisme parcate pe raza municipiului Iași, aparținând unor cunoscuți ai acestuia, incendiile extinzându-se, ulterior, la alte două autoturisme. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 20 septembrie, tânărul cercetat pentru distrugere în formă continuată a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Iași.”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, potrivit bzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here