Ai o afacere în Ploiești? Te ajutăm să supraviețuiești crizei generate de coronavirus!  

Pentru că multe firme sunt nevoite să își suspende activitatea sau să o “relocheze”, Ziarul Incomod vine în sprijinul lor!

Vă vom ajuta să vă promovați afacerile gratuit, prin reclame pe site-ul nostru, dar și pe pagina noastră de facebook. Toate costurile de producție a reclamelor vor fi suportate de noi.

Vă prezentăm astăzi un atelier de confecții din Ploiești care în contextul actual produce și donează măști de protecție din bumbac:

“Reprezint un mic atelier de confecții din Ploiești. Am pornit de curând la drum cu doi angajați, speranță în suflet și multă dragoste pentru ceea ce facem. Ne-am axat pe haine casual și de ocazie, gândite în speță pentru doamnele și domnișoarele pentru care industria modei nu prea prezintă opțiuni: moda plus size.

Nu încurajăm un stil de viață nesănătos dar consideram că, oricare ne-ar fi măsura hainelor, avem dreptul să ne îmbrăcăm frumos, fără a ne simți judecate sau discriminate.

Cred că nu sunt singura care a fost oprită la intrarea unui magazin pentru a mi se spune că nu au haine pe măsura mea.

Știam că nu va fi ușor. Totuși, ca și restul omenirii, nu ne așteptam la lovitura primită din cauza acestei epidemii cu numele de COVID-19. Multe firme se luptă să rămână pe piață, printre care și noi. Am început să confecționăm măști din bumbac din 4 motive:

1. Ajută – opresc sputa eliberată în aer atunci când strănutăm sau tușim, deci îi protejează pe cei din jur. În plus, ne opresc din a ne atinge involuntar fața (degeaba purtăm mănuși dacă punem mâna pe căruțul și produsele din supermarket, apoi la nas sau gura)

2. Sunt economice – pentru că se pot steriliza și reutiliza de până la 10 ori.

3. Donăm aproape jumătate din produsele confecționate. Pentru un atelier atât de mic înseamnă mult și ne bucurăm că putem ajuta, oferind din puținul nostru celor aflați la nevoie.

4. Ne oferă posibilitatea de a rămâne pe piață fără a face disponibilizări sau a cere bani de la stat (nu știu de unde vor scoate cei 75% din salarii pentru atâția oameni având în vedere deficitul de buget existent înaintea acestei pandemii)

Nu știm ce va urma după ce criza va lua sfârșit. Depinde doar de noi dacă vom lua această încercare ca pe o oportunitate de a ne regândi prioritățile, a ne întări și a deveni mai buni și solidari.

Omenirea a trecut prin cumpene mai mari, a supraviețuit și chiar a înflorit, așa că să mergem tot înainte, cu zâmbetul pe buze și încredere în noi!

Multă sănătate tuturor!

PS: În câteva zile voi deschide și pagina de facebook pe numele RoMora Fashion.”, ne-a povestit reprezentanta atelierului de confecții.

Dacă aveți nevoie de promovare, nu ezitați să ne căutați fie pe pagina de facebook, fie pe mail-ul [email protected]

Iată firmele despre care am scris până acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here