fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Un băiețel de 1 an și 2 luni, găsit mort într-un pârâu

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Un copil de doar 1 an și 2 luni a fost găsit mort într-un pârâu, duminică seară. 

Tragedia a avut loc în Fruntișeni, județul Vaslui. Băiețelul fusese dat dispărut de familie, puțin timp înainte. Copilul a fost găsit sub un pod, în apă, la aproximativ 500 de metri de casă.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul copilului.

- Reclamă -

„În această seară la numărul de urgenţă 112 a fost anunţată dispariţia de acasă, din localitatea Fruntişeni, a unui copil de sex masculin în vârstă de un an şi două luni. Mama copilului a spus că a constatat dispariţia lui în jurul orei 17,30. Iniţial copilul a fost căutat de familie şi abia ulterior au fost alertate autorităţile. La căutări au participat poliţişti şi pompieri, iar SAJ Vaslui a participat cu două ambulanţe tip B2 şi C2. Copilul a fost găsit de salvatori în jurul orei 20,50, la aproximativ 500 de metri de domiciliu, sub un pod într-un pârâu, cu faţa în apă, fără semne vitale. S-au efectuat manevrele de resuscitare timp de peste o oră, fără rezultat favorabil. Medicul prezent la caz a declarat decesul”, a precizat SAJ Vaslui.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut