fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

Un băiețel de 9 ani din Bucov suferă de o boală necruțătoare

Citește Și

- Reclamă -

baiat bolnav - Ziarul INCOMODBogdan este un băieţel din Bucov, care, la vârsta la care colegii lui alergă cu bicicleta sau joacă fotbal, el stă internat în spital și este supus la analize și tratamente zilnice.

„Iordache Bogdan-Andrei este un copil în vârstă de 9 ani care până în prezent nu a ridicat nici un semn de întrebare cu privire la starea lui de sănătate. Însă, în urmă cu o săptămână o durere la picior i-a determinat pe părinţii micuţului să meargă cu acesta la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. În urma investigaţiilor, medicii de aici l-au diagnosticat pe Bogdan cu tumoare malignă la piciorul stâng. După efectuarea RMN-ului medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşt susţin că ar fi vorba de OSTEOSARCOM, aşteptăm însă rezultatul biopsiei. Acest tip de cancer osos, aflat deja în stare avansată, necesită o intervenţie chirurgicală urmată de alte tratamente costisitoare pe care familia lui, din păcate, nu şi le poate permite. Intervenţia chirurgicala trebuie efectuată de urgenta, aşteptarea nu este o opţiune pentru Bogdan.

În prezent, Bogdan este internat la secţia de ortopedie pediatrica a spitalului Spitalul MARIE COURIE din Bucureşti, sub observaţia Prof. Univ. Dr. BURNEI GHEORGHE.
 
Părinţii lui Bogdan, deşi au fost doborâţi de aceasta veste cumplită, păstrează speranţa că oamenii nu vor rămâne indiferenţi la suferinta lor şi îî vor da o noua şansă la viata baieţelului lor .
 
Contul în care puteţi face donaţii pentru tratametele lui Bogdan este: RO50RNCB0820140734870001, titularul contului este Iordache Laura Georgiana, sora lui Bogdan.
 
Pentru mai multe informaţii ne puteţi contacta la:
– numărul de telefon: 0730731699 – Laura Iordache 
– adresa de email: [email protected] – Georgiana Marcu
                              [email protected] – Gabriela Lamba
                             
Bogdan are nevoie de ajutorul nostru!”
 
Sursa: www.ph-online.ro
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Căutarea Google a primit o actualizare – Partea 1

Google a revoluționat căutarea vizuală, introducând o funcționalitate inovatoare care permite utilizatorilor să pună întrebări folosind videoclipuri. Aceasta le...
Sari la conținut