bataie1

Un bărbat din comuna Șotrile a fost bătut de către o persoană de etnie romă care, în plus, este acuzat că îi ocupă abuziv un teren! Bărbatul spune că deține un teren pe care cealaltă persoană are un centru de colectare fier vechi, terenul făcând obiectul unui litigiu civil și există chiar și o acțiune de evacuare în acest sens. Cu toate acestea, Marcel Vică, bărbatul acuzat că ocupă abuziv spațiul, nu îl eliberează și, mai mult decât, proprietarul spune că ieri, 18 aprilie, a fost agresat de către Marcel Vică.

“Un cetățean de etnie romă ocupă ilegal un teren proprietatea mea de aproape un an de zile. L-am notificat, i-am făcut toate demersurile legale, inițial a promis că pleacă, apoi s-a opus, între timp a fost avertizat de cei abilitați că trebuie să elibereze terenul pe care el are un centru de colectare fier vechi, dar dezmembrează și mașini, incendiază canapele, reziduurile se duc pe râul Doftana, e o întreaga debandadă aici, o întreagă activitate infracțională care se desfășoară, mi-am dat seama, sub stricta supraveghere a șefului de post de la Șotrile. Terenul este în Lunca Mare.

Eu nu am avut nicio divergență cu el, nu ne-am înjurat, nu i-am vorbit urât, dimpotrivă chiar am purtat de fiecare dată un dialog civilizat cu el și l-am sfătuit și l-am învățat de fiecare dată ce să facă pentru a părăsi terenul și să se mute în altă parte.

Ieri, când parcam mașina peste drum, unde mai am un teren, nu l-am văzut, am deschis portiera și căutam să iau ceva de acolo, apoi am coborât din mașină și brusc l-am văzut în fața mea și mi-a dat un pumn în ochi. Apoi a început o altă serie de pumni, m-am tot ferit, am ieșit în drum ca să scap, era să dea un taxi peste mine pe care nu l-am văzut, eu fiind cu spatele și încercând să mă apăr. Apoi a încetat să mă lovească și un nepot de-al meu a sunat la 112 și au venit echipajele de poliție și salvarea. Astăzi mă văd cu avocata pentru a depune plângere, am fost la Medicina Legală să iau și certificat. Există și o înregistrare video, am o cameră de supraveghere aici, plus martori.”, ne-a povestit bărbatul agresat.

Poliția Prahova confirmă incidentul și spune că în urma apelului la 112 la fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă care a demarat cercetările. Victima a fost transportată la spital în urma bătăii, dar nu a rămas internată.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și continuă cercetările în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here