fbpx
luni, decembrie 4, 2023
spot_img

Un bărbat a furat borduri din Ploiești. Făptașul ar putea fi prins cu ajutorul unui cititor al Ziarului Incomod

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

borduri - Ziarul INCOMODSâmbătă seară, un bărbat a fost surprins în jurul orei 19.00 când fura bordurile proaspăt montate în zona Castor din Ploiești. Persoanele care l-au văzut au comunicat acest lucru poliției, iar în momentul de față cazul este în lucru la Secția de Poliție nr. 2 Ploiești, iar polițiștii încearcă identificarea suspectului.

Un cititor al Ziarului Incomod a contactat reporterii noștri și a oferit, în exclusivitate, date pentru identificarea hoțului. Ploieșteanul l-a văzut pe bărbat când băga trei borduri în portbagajul unui Opel Zafira, culoare gri metalizat, înmatriculat pe București, care părea că are încărcătură mare, semn că mai luase și alte borduri de pe stradă. Cititorul a reținut numerele de înmatriculare ale Opelului și ni le-a comunicat, iar redacția le-a transmis mai departe către polițiști, în speranța că aceste informații vor duce la prinderea făptașului.

- Reclamă -

Mulțumim pe această cale cititorilor noștri pentru încrederea pe care ne-o oferă și reamintim că puteți să ne semnalați orice alte informații la adresa de contact [email protected].

 

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img