fbpx
marți, septembrie 26, 2023
25 C
Ploiești
spot_img

Un bărbat a murit în timp ce se afla cu fiul într-o pădure. Salvamontiștii au încercat să ajungă la el cu elicopterul

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat de 59 de ani care se afla cu fiul său în pădurea Teiș din comuna Brebu a murit după ce inițial a acuzat stări de rău. Bărbatul s-a prăbușit la pământ, iar salvatorii l-au găsit în stop cardio-respirator. Din păcate, viața bărbatului nu a putut fi salvata, iar cadrele medicale au declarat decesul.

Bărbatul se afla într-o zonă greu accesibilă, așa că salvamontiștii au încercat să ajungă la el cu elicopterul și să fie troliați la victimă.

- Reclamă -

“Un elicopter IGAv-SMURD, cu medic la bord, a preluat de la Baza Salvamont Prahova-Cota 1400 un salvator montan ce are calificare și de asistent medical, și se îndreaptă în aceste momente spre com.Brebu, unde, într-o zonă greu accesibilă, un localnic se află în stare de inconștiență. Medicul și salvatorul montan vor fi troliati la victimă și vor încerca să o resusciteze.

Activitate intensă desfășurată astăzi, de către salvatorii montani de pe Valea Prahovei.
La Cota 2000 din Sinaia, unei turiste ce a suferit o fractură de maleola și tibie, i-a fost acordat primul ajutor medical de către Salvamont si a fost transportată cu elicopterul IGAv-SMURD la spitalul din Brașov.
Un biciclist a căzut pe un traseu de mountain-bike din Azuga. I s-a imobilizat fractura de clavicula și a fost predat unui echipaj SAJ.
La Bușteni, trei turiști au rămas blocați pe Valea Caraimanului, fiind coborâți în siguranță, iar în zona Babele ne-am confruntat cu un caz de lipotimie.
O altă echipă continuă amenajarea traseelor turistice montane din Bușteni, prin îndepărtarea arborilor căzuți în potecă și punerea în siguranță a zonelor periculoase.
Și ziua încă nu s-a încheiat!”, a transmis Salvamont Prahova pe Facebook.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO Angajată a unui magazin Profi, bătută cu pumnii și picioarele de mai mulți tineri din Ploiești

Șefa de tură a magazinului Profi din cartierul ploieștean Malu Roșu a fost bătută cu pumnii și picioarele de...