Un bărbat din comuna prahoveană Brazi acuză că a fost bătut cu bestialitate pe islazul comunal din Brazi. Victima povestește că săptămâna trecută a mers să taie mărăciniș de pe islaz, dar un alt bărbat l-a bătut, motivând că islazul este proprietatea lui. Bărbatul spune că a fost lovit cu o bâtă în cap, că are mâna ruptă și că a fost lovit la picior.

“Pe 3 ianuarie am fost pe islaz să tai niște lemne, niște mărăcini, iar un cetățean de aici mi-a dat cu măciuca peste mâini, în cap, peste picioare. A zis că este islazul lui, dar este islazul comunității, pentru animale. Sunt rău, sunt cu mâna în ghips, cu piciorul bandajat, sunt lovit la cap. Mâna este trei sferturi ruptă, trebuie să stau șase săptămâni așa cu ea. Am fost la poliție, le-am povestit. Eu am fost la medico-legal vineri și de la Județean când m-au externat mi-au dat radiografiile pentru certificatul pe care îl duc la poliție. Am stat vreo 6-7 ore la spital, nu am rămas internat pentru că am o fată de șase ani și un băiat de trei ani acasă pe care n-am cu cine să-i las. Mi-au zis să rămân internat, dar n-am cu cine să las copiii.”, ne-a povestit bărbatul.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Poliția spune, însă, că în ziua scandalului bărbatul le-a spus oamenilor legii că a căzut și de aceea s-ar fi lovit. Cei doi bărbați s-au luat la ceartă pe islaz, posibilul agresor locuind în zonă. În urma scandalului, polițiștii au fost chemați la fața locului și au amendat ambii bărbați la Legea 61/1991 privind tulburarea liniștii și ordinii publice pentru că adresau injurii. Polițiștii au întocmit un proces verbal de consiliere, dar la momentul respectiv bărbatul susținea că doar a căzut pe islaz, fără a fi agresat, iar până la această oră nu a depus plângere, mai spun polițiștii. Conform legii, victima are timp 90 de zile pentru a depune plângere la poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here