Prahovenii recent întorși din țări considerate de risc, dat fiind pandemia de coronavirus, o iau razna în carantină. Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești a deschis doar în câteva zile, 19 dosare penale pe numele celor care nu respectă restricțiile impuse de autorități.

Un bărbat, aflat în izolare, într-unul dintre hotelurile situate în zona cunoscută drept Kilometrul 6 din Ploiești, a început să arunce cu bunuri și bani pe fereastra camerei unde era cazat. Pe numele acestuia, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești a deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, potrivit unui comunicat remis presei.

În plus, din data de 10 martie, procurorii ploieșteni nu au contenit să deschidă astfel de dosare pe numele prahovenilor care refuză să rămână izolați la domiciliu, conform deciziei autorităților centrale.

Astfel, au fost identificate persoane care au ieșit din izolare deși nu aveau voie să facă acest lucru, în Câmpina, Breaza, Urlați, Podenii Noi, Puchenii Mari, Brazi, Berceni, Tătaru și Lipănești. Toate aceste persoane au acum dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here