Aurel Gabi Popescu, din Găiești, județul Dâmbovița, cunoscut pentru activitate infracțională în afara țării, a fost arestat de Curtea de Apel Ploiești la solicitarea autorităților din din Germania.

Dâmbovițeanul este acuzat că a intrat prin efracție într-o locuință din localitatea Baden-Baden (Germania) de unde a reușit să fure un seif plin cu bani și accesorii de lux.

Potrivit unui document consultat de ziarulincomod.ro, Popescu Gabi Aurel a avut doi complici îmrepună cu care a intrat în locuința din Baden-Baden. Cei trei au reușit să fure seiful în care se afla u 35.000 de euro, dar și un ceas de lux de mare valoare (Rolex) potrivit documentului citat.

Autoritățile germane au emis un madat de arestare pe numele românului, însă acesta fugise deja în țară. A fost identificat de polițiștii dâmbovițeni, reținut pentru 24 de ore de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești și încarcerat la Arestul IPJ Dâmbovița.

Pe numele hoțului român exista deja un mandat European de arestare, drept urmare acesta va fi predate autorităților din țara unde a comis fapta pentru a fi judecat.

andrei-volosevici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here