Un bărbat a furat mai multe bunuri în valoare de 7.000 lei dintr-o biserică din Sinaia vineri, 11 iunie. Poliția Prahova anunță că l-a prins pe hoț, că a recuperat prejudiciul și că bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie dus în fața instanței.

Redăm mai jos comunicatul poliției integral:

“La data de 11 iunie, în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sinaia au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în interiorul unui lăcaș de cult și au sustras mai multe bunuri.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un bărbat în vârstă de 46 de ani. Prejudiciul, estimat la aproximativ 7.000 de lei, a fost recuperat în totalitate.

În urma administrării probatoriului, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat magistraților Judecătoriei Sinaia, cu propunerea luării unei măsuri preventive. În cauză, se efectuează cercetări într-un dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Polițiștii continuă documentarea întregii sale activități infracționale.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here