Un bărbat condamnat la 23 de ani și 10 luni de închisoare pentru tâlhărie calificată a reușit să evadeze de sub escortă în timp ce era internat pentru investigații medicale la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, a anunțat Penitenciarul Rahova.

„Marți, în jurul orei 07:17 , deținutul DINCĂ ADRIAN CONSTANTIN în vârstă de 32 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 23 de ani și 10 luni pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată (234 NCP), clasat în regim maximă siguranță, a părăsit Spitalul “Bagdasar Arseni”din București, unde se afla internat pentru investigații medicale”, se arată în comunicatul transmis de Penitenciarul Rahova.

În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: sesizarea Secției 15 și 26 Poliție, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi Secția Urmăriri din cadrul Direcției Generale a Municipiului București, cooperarea cu Inspectoratul General al Poliției Române, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră. De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei verificări interne, care să stabilească circumstanțele procedurii evenimentului, se mai arată în comunicatul citat de g4media.ro.

La momentul evadării, deținutul era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare bleumarin, tricou bleumarin, halat alb și mască chirurgicală  și purta adidași de culoare neagră cu talpă albă.

Pentru orice informație cu privire la persoana în cauz, apelați numărul unic de urgențe 112 sau Penitenciarul București-Rahova la numărul de telefon: 021/420 0810, 0752.090.229.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here