Foto cu caracter ilustrativ
Un bărbat din Buzău care era dat dispărut ar fi fost găsit mort de o echipă de salvamont din Bușteni!

Este vorba despre Viorel Lucian Găman, în vârstă de 41 de ani. Bărbatul ar fi trebuit să ajungă pe 7 iulie la iubita lui, însă a dispărut în Bușteni. Ultima persoană care a vorbit cu bărbatul ar fi fost iubita lui, căreia i-a transmis printr-un mesaj că vrea să facă o drumeție în Moeciu, prin munte, iar apoi ar fi rămas fără baterie la telefon. De atunci femeia nu a mai știut nimic de el, iar din partea autorităților nu a primit nicio informație pentru că nu are niciun grad de rudenie cu acesta, nefiind căsătoriți.

Miercuri, 17 octombrie 2018, a avut loc o acțiune a salvamontiștilor din Bușteni pentru recuperarea trupului unei persoane dispărute în masivul Bucegi, iar lângă cadavru au fost găsite documente care par să confirme identitatea bărbatului din Buzău.

Dispariția a fost anunțată salvamontiștilor după mai mult de o săptămână de la dispariție și cu informații incerte privind traseul abordat. În prezent se așteaptă raportul medicilor de la SML pentru a se confirma că este vorba despre Viorel Lucian Găman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here