Un bărbat de 41 de ani din Giurgiu care știa că este infectat cu COVID-19 a încălcat măsura izolării la domiciliu și a venit să facă picnic la munte, în Prahova. 

Bărbatul a fost depistat de jandarmii care i-au controlat pe cei care făceau picnic, la Cota 1.000, într-o zonă interzisă. La picnic participau 6 adulți și 4 copii.

În urma controlului, jandarmii au descoperit că individul era infectat cu noul coronavirus, se externase la cerere și trebuia să stea acasă, în izolare. 

Inconștientul petrecea însă de zor alături de două familii, la Sinaia!

Comunicatul Jandarmeriei Prahova: 

În data de 02.08.2020, numitul M.M.M. din județul Giurgiu, turist aflat la cota 1000 Sinaia, unde desfasura activități de picnic cu alte două familii într-o zonă care nu era special amenajată, a fost depistat in urma verificărilor că figura testat pozitiv COVID 19 , cu refuzul internării în unitatea spitalicească, având măsura izolării la domiciliu în judetul Giurgiu.

S-a impus informarea autorităților competente și întocmirea procesului verbal de sesizare privind săvârșirea infracțiunii de ,,zădărnicirea combaterii bolilor epidemiologice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here