fetita violata 1
Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Ploiești a fost reținut sub acuzația de viol și agresiune sexuală asupra a trei fetițe cu vârste cuprinse între 9 și 13 ani. 

Bărbatul ar agresat sexual cele trei fetițe ale concubinei sale, iar pe una dintre ele a și violat-o.

“Pe 17 octombrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat o percheziție pe raza municipiului, la domiciliul unei persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de viol, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Un mandat de aducere a fost pus în executare.

Din cercetări a rezultat faptul că, în decursul acestui an, persoana bănuită ar fi săvărșit o faptă de viol, trei fapte de agresiune sexuală și trei fapte de rele tratamente aplicate minorului, față de cele trei fete ale concubinei sale, cu vârste cuprinse între 9-13 ani.

În urma acestor percheziții, o persoană a fost adusă la sediul poliției pentru audieri și ulterior a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine (vineri, n.r.) să fie prezentată instanței de judecată, cu propuneri legale.

La percheziții au participat și lucrători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Prahova”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

1 COMENTARIU

  1. De ce nu dati si numele celor ca el? Sa stie societatea de cine sa se ferească. “Un barbat” ce e aia? Numele celor care greșesc sa fie respinși si judecati de societate. Asta e cea mai grea pedeapsa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here