UPDATE: Comunicatul IPJ Prahova:

În seara zilei de 13 iunie a.c., am fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza comunei Șirna a avut loc un conflict spontan între doi bărbați.

Polițiștii au găsit la fața locului o persoană de sex masculin care a fost declarată decedată de cadrele medicale.

În urma cercetărilor efectuate a fost identificată si depistată o persoană bănuită de comiterea faptei, respectiv un bărbat în vârstă de 42 ani din comuna Șirna, față de care, în cursul zilei de ieri s-a dispus măsura arestării preventive.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri cauzatoare de moarte sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Un bărbat comuna Cocorăștii Colț a fost arestat, duminică 14 iunie, sub acuzația de lovituri cauzatoare de moarte. Agresorul  este acuzat că ar fi împins un bărbat cu care se certa, iar acesta din urmă a căzut și s-a lovit la cap de o bordură. Lovitura i-a fost fatală, susțin aceleași surse.

Tiberiu Nicolae Iacob a fost reținut sâmbătă 13 iunie și ulterior prezentat instaneți penale a Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. În baza art. 202 C.pr.pen., art. 223 alin. (2) şi art. 226 C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului IACOB NICOLAE TIBERIU, pe o durată de 30 de zile, de la 14.06.2020 şi până la data de 13.07.2020 inclusiv. În baza art. 230 C.proc.pen., dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă”, potrivit portalului instanțelor de judecată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here