Doi copii din Prahova au fost căutați ore în șir de poliție, după ce au fost luați cu forța de lângă mama lor. ”Răpitorul” era chiar tatăl copiilor, dar care avea ordin de protecție emis de instanță. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Alerta a fost dată de mama copiilor, care a cerut ajutorul poliției după ce soțul cu care se află în divorț a venit acasă, însoțit de fratele lui, și a luat cu forța de lângă mamă pe doi dintre cei trei copii. Bărbatul nu a anunțat unde duce copii, iar când femeia a încercat să riposteze, a fost împinsă și lovită cu palma.

Mai multe echipaje de poliție au intervenit imediat, iar într-o primă fază au făcut un control la cel mai mare hotel din orașul Vălenii de Munte, unde existau indicii că bărbatul se ascunde cu cei mici. Informația nu s-a confirmat însă, iar căutările au continuat. În cele din urmă, copiii au fost găsiți de Poliție la noul domiciliu al tatălui lor, în comuna prahoveană Dumbrăvești, de unde au fost luați și redați mamei.

Tatăl copiilor a fost reținut pentru 24 de ore pentru că nu a respectat ordinul de protecție, dar și pentru violență în familie. Nu poate fi acuzat însă de răpire atâta vreme cât este tatăl copiilor. Bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte pentru continuarea cercetărilor, însă procurorul de caz l-a lăsat în libertate, însă sub control judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here