fbpx
joi, septembrie 28, 2023
22.9 C
Ploiești
spot_img

Uriașă desfășurare de forțe pentru a dovedi cu un prahovean și-a violat constant fiica timp de trei ani. Monstrul, judecat în libertate

Citește Și

- Reclamă -

Procurorii prahoveni au avut nevoie de cinci ani pentru a trimite în judecată un bărbat din comuna Valea Călugărească, acuzat că și-a batjocorit fiica, în mod constant, încă de când fata avea doar 14 ani. Până să ajungă în fața judecătorului, omul a și plecat din țară, stabilindu-se în Anglia.

Irinel Marius S. a fost trimis în judecată, sub acuzația de viol în formă continuată, de către procurorii ploieșteni în ianuarie 2023, deși ancheta în acest caz a început în anul 2018.

- Reclamă -

Prahoveanul este acuzat că în perioada 2015-12.10.2018 și-a violat fiica ”prin constrângere fizică și psihică”, fata având vârsta de 14 ani la primul abuz din partea tatălui.

Pentru ca bărbatul să poată fi trimis în judecată în baza unui probatoriu solid, anchetatorii au avut nevoie de un  raport de expertiză medico-legală întocmit de Serviciul de Medicină Legală Prahova;- rapoarte de expertiză genetică judiciară întocmite de Institutul Național de Criminalistică, raport de constatare criminalistică întocmit de Serviciul Criminalistic (test poligraf pentru persoana vătămată), raport de evaluare psihologică întocmit de Protecția Copilului, raportul de expertiză psihologică întocmit de un expert psiholog, interceptarea convorbirilor telefonice purtate de martori și de alte persoane vizate de anchetă,  procesul-verbal de redare a convorbirii purtate în mediu ambiental. La dosar se află inclusiv un caiet care conține un mesaj lăsat de tatăl fetei în momentul plecării de la domiciliu.

Judecătoria Ploiești a constatat legalitatea administrării probelor în cursul urmăririi penale și a dispus, în data de 28 martie 2023, începerea judecății pe fond a bărbatului acuzat că și-a violat fata. Cauza se află pe rolul secției penale a Judecătoriei Ploiești și nu a primit încă un prim termen de judecată.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Zeci de percheziții în Prahova și alte județe, pentru prinderea unor hoți

41 de percheziții au fost efectuate joi, 28 septembrie, în Prahova, dar și în alte județe pentru prinderea unor...