Un bărbat este acuzat că și-a ucis amanta! Femeia, mamă a opt copii, a murit în chinuri groaznice, a fost lovită cu toporul și a ars de vie în casa pe care concubinul ei ar fi incendiat-o.

Incidentul șocant s-a petrecut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea Podu Iloaiei. Gândurel, un bărbat de 42 de ani, a avut o ceartă aprinsă cu Petronela, concubina lui cu zece ani mai în vârstă. La un moment dat, discuția a degenerat, iar omul și-ar fi atacat amanta cu un topor, scrie bzi.ro.

Individul e suspectat că și-a lovit concubina în zona gâtului. După ce a văzut că este inconștientă, ar fi împrăștiat rumeguș prin camere, ar fi acoperit cadavrul și a incendiat întreaga locuință. Gândurel a privit minute în șir cum casa este cuprinsă de flăcări, apoi a mers la un vecin și a dat alarma, notează sursa citată.

Bărbat din Iași, acuzat că și-a ucis amantaImagine din casa distrusă din cauza incendiului
sursă foto: bzi.ro

Bărbatul le-a spus vecinilor că Petronela a murit în incendiu. Oamenii ar fi vrut să intre în casa mistuită de foc, însă Gândurel le-a spus că totul ar putea sări în aer pentru că înăuntru ar fi o butelie.

Localnicii au sunat la 112 ca să ceară ajutor. Din păcate, echipajul medical sosit de urgență la fața locului a fost nevoit să declare decesul femeii. Bărbatul de 42 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„Un echipaj medical a fost solicitat în cursul nopții, la ora 2:45, la Podu Iloaiei. Acolo era un incendiu, la o casă, unde am fost înștiințați că există două victime. Acolo am găsit un bărbat în vârstă de 42 de ani. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului «Sf. Spiridon». Pacientul prezenta o plagă în regiunea cervicală, provocată după ce a sărit pe geam. Totodată, bărbatul prezenta o arsură de gradul l la nivelul gambei stângi. La fața locului a mai fost gasită o femeie, în vârstă de 52 de ani, carbonizată. Barbatul a fost tratat și a plecat dimineata spre fosta casă”, au precizat medicii din cadrul Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași.

Vecinii spun că Petronela, femeia care a murit în incendiu, era mama a opt copii.

„Bărbatul ăsta care a omorât-o pe femeie nu este soțul ei, este un fel de amant. Ea nu a fost femeie rea, dar s-a apucat de băutură. Locuia singură acasă, soțul ei este plecat în Italia, la copii. De vreo lună, Petronela locuia cu amantul. Eu cred că este crimă curată, a lăsat-o să ardă acolo în casă. Sigur el a omorât-o. Păcat… Acum, să răspundă pentru ce a făcut!”, a spus o vecina, pentru sursa citată.

În urma incendiului, casa a ars din temelii. După lichidarea focului, trupul carbonizat al femeii a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală  pentru necropsie.

Legiștii ar fi descoperit o rană, semn că femeia a fost lovită și, mai apoi, incendiată. Potrivit bzi.ro, surse din rândul anchetatorilor au precizat că bărbatul și-a recunoscut fapta.

Copiii Petronelei urmează să ajungă în țară pentru a o îngropa creștinește. Cel mai probabil, casa va fi dărâmată deoarece a fost grav afectată de foc.

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here