cannabis

cannabisUn bărbat din Sfântu Gheorghe este cercetat pentru cultivare de droguri de risc în vederea comercializării şi deţinere de droguri de risc. La percheziții au fost ridicate o instalație artizanală pentru cultivarea plantelor de cannabis și 300 de grame de materie vegetală uscată.

La data de 23 martie a.c., polițiștii S.C.C.O. Covasna și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Covasna au efectuat cinci percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, într-o cauză în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul drogurilord e risc.

În urma activităților desfășurate a fost depistat un bărbat, de 39 de ani, despre care există suspiciunea rezonabilă că se ocupa de cultivarea cannabisului pe care apoi îl comercializa.

În urma perchezițiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor o instalație artizanală pentru cultivarea plantelor de cannabis și 300 de grame de materie vegetală uscată.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de cultivare de droguri de risc în vederea comercializării şi deţinere de droguri de risc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here