Foto cu caracter ilustrativ

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, angajat al unei firme de colectare a deșeurilor din orașul Săcălaz, a murit decapitat, miercuri, după ce a fost prins sub un utilaj care presa carton. Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș a deschis o anchetă, transmite corespondentul Mediafax.

Incidentul a avut loc miercuri, în orașul Săcălaz, din județul Timiș, la o firmă de colectare a deșeurilor.

Șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș, Pavel Kasai, a declarat, corespondentului Mediafax, că un bărbat în vârstă de 62 de ani, angajat cu forme legale la societate, aflat într-o încăpere în care se presa carton, a fost prins sub un utilaj și decapitat.

“Este un lucrător decapitat. A intrat într-o încăpere în care practic se presa carton, l-a prins un cilidru, l-a tras înăuntru și a fost decapitat. Inspectorii de muncă sunt acolo, a fost deschisă o anchetă”, a afirmat Pavel Kasai.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Timiș au fost solicitați să intervină pentru a scoate cadavrul bărbatului din presa în care a fost prins.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Banat al judeţului Timiş a fost solicitat în localitatea Săcălaz, DN 59A, KM 7, pentru degajarea unei persoane încarcerate într-o presă de carton, aceasta fiind decedată la sosirea echipei de intervenţie. La locul intervenţiei s-a deplasat Detaşamentul 2 de Pompieri Timişoara cu o autospecială SMURD tip C, o descarcerare grea, 4 subofiţeri, de asemenea şi un echipaj de poliţie”, a arătat ISU Banat.

În acest caz, pe lângă ancheta deschisă de ITM Timiș, Inspectoratul Județean de Poliție Timiș a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, în care se fac cercetări.

Sursa: ph-online.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here