Imagine de Manfred Richter de la Pixabay
O fetiță de 12 ani a fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni din Lugoj, iar șoferul a fugit de la locul accidentului. Ulterior, bărbatul a fost prins de polițiști și reținut pentru 24 de ore. Șoferul nu deținea permis de conducere, transmite Agerpres.
Potrivit IPJ Timiș, fetița a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Hunedoara, care a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, precum şi recoltarea de probe biologice. Din baza de date a Poliţiei a reieşit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie, conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere şi refuzul ori sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here