Foto cu caracter ilustrativ

Un bărbat nervos că nu a primit informații despre fratele său, despre care știa că este în stare gravă internat la Terapie Intensivă, a lovit cu piciorul ușa de acces de la Primiri Urgențe și geamul de protecția al biroului de triaj, spărgând un geam, a informat Poliția Prahova.

Bărbatul a fost dus de polițiști la secție, audiat, amendat și, în plus, este cercetat penal pentru distrugere. Redăm mai jos integral comunicatul remis de IJP Prahova:

“La data de 25 octombrie, în jurul orei 11.30 polițiștii Secţiei nr.2 de Poliţie Ploieşti au fost sesizați de către personalul medical al Spitalului Județean Ploiești, cu privire la faptul că, un bărbat ar fi lovit ușa de acces în Secția Primiri Urgențe, spărgând geamul acesteia.

În temeiul sesizării s-a constituit echipa operativă care s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au identificat apelanta care a declarat faptul că un bărbat, în jurul orei 11.25 s-a prezentat la biroul triaj, unde a solicitat informații cu privire la o rudă internată pe Secția Terapie Intensivă.

Asistenta i-a comunicat acestuia să aștepte deoarece sunt multe urgențe, moment în care bărbatul a lovit cu piciorul ușa de acces în Secția Primiri Urgențe, spărgând geamul aferent ușii, după care tot cu piciorul a lovit si geamul de protecție al biroului de triaj.

La scurt timp, polițiștii, împreună cu jandarmii care asigurau ordinea și liniștea publică în zona spitalului au identificat persoana recalcitrantă, fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Ploiești.

Acesta a fost condus la sediul unității, unde în urma audierii a recunoscut fapta comisă, declarând că a recurs la acest gest, deoarece fratele său se află internat pe Secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean Ploiești, în stare foarte gravă, de trei zile.

Bărbatul în cauză a fost sanctionat contravențional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, cu amendă în valoare de 1.500 de lei, conform Legii nr. 61/1991.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secţiei nr.2 de Poliţie Ploiești sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here