spitalul judetean ploiesti licitaţie ambulatoriu proiect european
Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Ploiești a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă în stația TCE Spitalul Județean. Acesta fugise de la triajul unității de primiri a spitalului.

Potrivit ISU Prahova, bărbatul a fost preluat de către echipajele medicale de pe strada Republicii, în stare de ebrietate, vineri la ora 19.40 și adus la Spitalul Județean în jurul orei 20.00.

Surse oficiale din cadrul spitalului susțin că acesta a fugit din Unitatea Primiri Urgențe a spitalului, înainte de a fi consultat, fiind găsit decedat pe strada Găgeni, în stația TCE, în jurul orei 00.00.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani locuia singur, fata acestuia fiind stabilită în Germania. Vecinii bărbatului susțin că acesta obișnuia să bea, dar și că era cunoscut cu diverse afecțiuni.

Iată și comunicatul transmis de IPJ Prahova:

“La data de 17 septembrie, în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că în stația TCE Spitalul Județean, din municipiu se află o persoană decedată.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 60 de ani, din municipiu care a fost declarat decedat de către echipajul medical sosit la fața locului.

Cu ocazia examinării vizuale a cadavrului, nu au fost constatate urme vizibile de violență.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă.”

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here