Un bărbat a decedat, luni după amiază, la Slobozia Ciorăşti, după ce autoturismul în care acesta se afla a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a izbit de un copac, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

“Două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit luni, în jurul orei 17,50, la un accident rutier produs pe raza localităţii Slobozia Ciorăşti, după ce un autoturism a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat într-un pom. În urma accidentului au rezultat două victime de sex masculin, dintre care una rămasă încarcerată. Echipajul de pe descarcerare a acţionat pentru extragerea victimei din autoturism. Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul de echipajul SAJ prezent la faţa locului. Cealaltă victimă a fost asistată şi preluată de echipajul SAJ”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, conducătorul autoturismului a încercat să evite un obstacol, moment în care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un copac.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Sursa: Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here