Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a mușcat un agent al poliției de abdomen în timp ce acesta încerca să îl încătușeze, fiindcă a refuzat să se legitimeze. 

Polițiștii orașului Otopeni au fost sesizați la data de 4 iulie în jurul orei 23.50 cu privire la faptul că, pe strada 23 August, intersecție cu strada Traian, un bărbat posibil sub influența băuturilor alcoolice face scandal.

“Ajunși la fața locului, agenții au găsit un bărbat care se manifesta recalcitrant, având un comportament agresiv, fizic și verbal, refuzând, totodată, să se legitimeze, iar la momentele derulării procedurii de încătușare de către politiști, bărbatul l-a agresat fizic pe unul dintre agenți, prin aceea că, l-a mușcat în zona abdomenului”, se arată într-un comunicat al poliției Ilfov.

Ulterior, bărbatul a continuat scandalul la sediul Poliției Otopeni, unde i-a amenințat cu moartea pe agenții poliției.

Polițistul mușcat de către bărbat a primit îngrijiri medicale din partea echipajului care s-a deplasat la sediul poliției.

În cauză, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 35 de ani, sub aspectul săvârșirii a 4 infracțiuni de ultraj, una în forma lovirii sau alte violențe și 3 în forma amenințării, toate cu aplicarea concursului de infracțiuni și a stării de recidivă.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

“Cercetările sunt continuate, prin delegare, de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, au mai transmis reprezentanții IPJ Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here