Joi 15 iulie a.c., polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Florești, au reținut un bărbat, în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Potrivit polițiștilor, sâmbătă 10 iulie a.c., o persoană necunoscută i-ar fi sustras bicicleta unui bărbat, prin smulgere. Omul ieșise din curtea casei cu intenția de a se urca pe bicicletă și a merge la un magazin din apropiere, când o persoană necunoscută, aflându-se pe stradă, s-a apropiat într-un ritm alert și l-ar fi împins pe acesta cu umărul peste brațe, moment în care i-a smuls bicicleta.

Polițiștii prahoveni au identificat persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, un bărbat în vărstă de 48 de ani, din comuna Măgureni.

Potrivit  IJP Prahova, prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

Imagine cu caracter ilustrativ.

1 COMENTARIU

  1. Dar şi proprietarul ,,slab de înger”… De furat / tâlhărit astfel este posibil , în primul rând dacă tâlharul este ,,vânjos”.Dar până să apuce să ,,demareze” ( pedaleze ) temeinic cu bicicleta…îi schimbam direcția de mers în primul gard…sau de-a doua străzii la orizontală.La primele pedalări , orice biciclist este vulnerabil ( poate să fie şi Rahan,că tot îl dezechilibrezi cu uşurință dacă lovesti puternic bicicleta în anumite punte ; ex : ghidon , roata față, pedale şi în alte puncte , inclusiv în roata de spate ).O altă variantă să opriți hoțul / tâlharul poate fi prin introducerea unui obiect , sau în caz de forță majoră chiar a labei piciorului la roata față ( între spițe).Rămâi cu contuzie / vânătăi , dar nici hoțul / tâlharul nu poate pleca de pe loc ( plus că este foarte posibil să se julească bine în cădere ).Dacă a reuşit să prindă viteză , introduceți în fugă doar obiecte , mai ales la cea din spate ( ex : un lemn…sau orice sltceva încape între spițe şi / sau furcă – cadrul bicicletei ).Doar dacă proprietarul nu o fi fost vreun bătrămân fără vlagă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here