Un bărbat de 47 de ani a agresat, astăzi (joi, 13 august) o femeie, chiar în centrul Ploieștiului, lângă blocul “7 Etaje”. 

Bărbatul s-a dezbrăcat în fața femeii, a început să facă gesturi obscene și a încercat să o atingă.

Femeia a povestit cele întâmplate unui echipaj de jandarmi.

Aceștia l-au prins pe agresor după numai trei minute, în zona parcului Nichita Stănescu.

“În data de 13.08.2020, un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova (…) a fost sesizat de către o femeie care a reclamat faptul că un un bărbat de aproximativ 47 ani, in zona Bloc 7 etaje la intersecția străzilor Republici cu Ghe. Lazăr, s-a dezbrăcat în fața acesteia făcând gesturi obscene și încercând să o atingă.

Jandarmii, în urma celor relatate și a descrierii date de aceasta a trecut la verificarea zonei și identificarea persoanei în cauză. La aproximativ 3 minute, barbatul a fost interceptat în zona Parcului Nichita Stănescu.

În cauză au fost întocmite acte de sesizare pentru comiterea infracțiunii de “ Ultraj contra bunelor moravuri” în conformitate cu prevederile art.375 din C.P. Cel in cauza, impreună cu documentele întocmite,a fost predat organelor de urmărire penală pentru continuarea cercetărilor”, a transmis Jandarmeria Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here