Un bărbat în vârstă de 38 de ani a ajuns în arestul poliţiei după ce şi-a lovit tatăl în fața a zeci de persoane.

Deşi nu este pentru prima dată când bătrânul a fost bătut de propriul fiu, acesta nu a făcut niciodată plângere împotriva lui, însă de data aceasta a înaintat plângere, la sfaturile celor care au asistat la incident.

„La data de 20 mai, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Predeal au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 38 ani, din județul Brașov. Acesta, la aceeași dată, în jurul orei 19.30, în timp ce se afla în Piața Gării, din stațiune, cu prilejul manifestărilor ocazionate de sărbătorirea Zilelor Predealului, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri legate de probleme casnice, și-ar fi lovit tatăl cu pumnul în zona feței“, a spus Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov.

Din declarațiile tatălui a reieșit că nu este prima dată când fiul său îl lovește atunci când consumă alcool, dar nu a formulat plângere în acest sens până acum.

Fiul agresiv a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul IPJ Brașov. El este cercetat pentru violență în familie, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here