fbpx
duminică, aprilie 14, 2024
spot_img

Un bărbat și fiul său minor susțin că au fost bătuți de polițiști în secția 3 de Poliției – VIDEO EXCLUSIV

Citește Și

- Reclamă -

Un ploieștean împreună cu fiul său de 13 ani au declarat reporterilor Incomod că au fost bătuți și înjurați de mai mulți polițiști ai secției 3, printre care și șeful unității, în interiorul secției. Cei doi susțin că au fost băgați în biroul șefului secției unde au fost tratați cu violență. Potrivit acestora, incidentul s-a petrecut marți, 12 aprilie.

Cele două presupuse victime ale polițiștilor secției 3, tată și fiu, au povestit cu lux de amănunte cele întâmplate.

- Reclamă -

Tatăl recunoaște că este implicat în mai multe furturi din magazinul Mega Image din Păltiniș la sfârșitul lunii martie, fapte pe care le-ar fi recunoscut în fața polițiștilor printr-o declarație scrisă. Bărbatul reclamă polițiștii secției că îl includ și pe fiul său în ancheta penală privind furturile însă acesta susține că fiul său doar se afla în magazin fără a participa efectiv la comiterea infracțiunilor de furt.

Reclamantul susține că a fost citat telefonic să se prezinte la secția 3 zilele trecute și s-a dus împreună cu fiul său. Bărbatul îl acuză pe șeful secției 3, Adrian Tătaru, că l-a ținut pe holurile secției de dimineața până după amiaza și când l-a chemat în birou l-a înjurat. A doua zi bărbatul susține că a fost din nou chemat la secție, tot în biroul șefului, unde a fost din nou înjurat și mai apoi dezbrăcat și bătut de Adrian Tătaru.

”Luni, la ora 9.00 m-a sunat domnul Ivan și mi-a spus că vrea șeful să vorbească cu mine. M-am dus la dânsul, a început să înjure, să se comporte recalcitrant, m-a amenințat, mi-a spus că sunt un jegos, încerca să ma agite. Nu i-am spus absolut nimic. Mi-a spus:” Tu de acum încolo vi în fiecare dimineață că vreau eu să stai aici!”. M-am dus și ieri de dimineață (n.r.: marți, 12 aprilie) la dânsul, m-a pus să mă dezbrac, a crezut că am vreo cameră, vreun microfon și a început să mă lovească. În birou era cu finul dânsului, a închis geamurile ca să nu se audă nimic și m-a bătut timp de o oră.”, a declarat bărbatul.

- Reclamă -

Minorul de 13 ani a declarat reporterilor noștri că în aceeași zi a fost luat de acasă de un polițist al secției trei, dus într-un birou al secției unde a fost bătut și înjurat. Ulterior, tot un polițist l-a dus înapoi la școală.

”A venit un agent la ora 11.00 și m-a luat din casă, mi-a spus: ”Vino, mă, dracu, la secție!”, m-a dus acolo și am auzit cum îl bătea pe tata acolo în birou. Am intrat acolo unde erau trei polițiști și mi-a dat unul două palme și un pumn în cap și mi-a zis: ”Stai, mă, dracu, acolo!” și domnul Tătaru m-a înjurat de mamă de tată, de morți, mi-a zis că mă agață în cui. După aia am ieșit de acolo și nu m-a lăsat să vorbesc cu tata, i-a zis domnul Tătaru: ”Duceți-l, mă, mai repede la școală”. M-am învinețit puțin după ce m-au lovit. I-am povestit tatălui meu când am ajuns acasă că m-a bătut unul mai plinuț.”, a declarat minorul.

De cealaltă parte reprezentanții IPJ Prahova spun că pe data de 24 martie au fost comise trei furturi din magazinul Mega Image, la toate trei fiind implicat bărbatul care reclamă că a fost bătut. Primul furt a fost comis de bărbat la ora 17.10, al doilea la jumătate de oră după primul de același bărbat cu ajutorul unui complice, iar al treilea a fost comis după alte 30 de minute, polițiștii bănuind că și fiul a fost implicat. Referitor la acuzațiile aduse de cei doi, purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova a declarat că persoanele respective au dreptul de a reclama dacă au fost supuse vreunui abuz din partea polițiștilor. ”Nu există niciun apel pe 112 prin care poliția să fi fost anunțată despre un asemenea eveniment și nici nu a fost depusă vreo plângere în sensul acesta până în prezent. Dacă persoana în cauză susține că a fost supusă vreunui abuz din partea polițiștilor, are dreptul de a reclama evenimentul”, a declarat inspectorul principal Marian Popescu.

Dată fiind gravitatea acuzațiilor dar și lipsa unor dovezi solide care să susțină reclamațiile, reporterii noștri au solicitat tatălui și fiului său să spună acuzațiile în fața unei camere de luat vederi și să își asume cele declarate. Cei doi au acceptat, însă cu condiția de a le proteja identitatea, de teama unor eventuale răzbunări ulterioare precum și pentru a nu afecta imaginea minorului.

- Reclamă -

Vă prezentăm în continuare imagini video cu declarațiile respective:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO 2 morți și 9 asistați medical în urma unui incendiu

Doi oameni au murit, iar alți 9, printre care și un copil, primesc îngrijiri medicale în urma unui incendiu...
Sari la conținut