Un bărbat de 43 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, după ce și-a înjunghiat concubina chiar în interiorul Centrului de recuperare pentru victimele violenței în familie din Râmnicu Sărat unde femeia se refugiase de frica sa, relatează News.ro.
Potrivit martorilor, cei doi se certau destul de des, iar femeia ajungea frecvent în Centrul în care se afla marți.
Iubitul sau a venit o convingă se întoarcă acasă, însă nu se știe din ce motiv bărbatul a scos un cuțit și a lovit-o pe femeie în zona capului după care a fugit lăsând-o într-o baltă de sânge.
În jurul orei 22.00, bărbatul plecat de la Râmnicu Sărat a ajuns la Focșani și cuprins de remușcări a mers la sediul IPJ Vrancea unde s-a predat și le-a spus polițiștilor ce a făcut.
Aceștia l-au reținut până la venirea colegilor din Râmnicu Sărat care l-au preluat pe individ și după audieri au hotărât îl rețină pentru 24 de ore.
La data de 21 martie, polițiști de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, în urmă activităților specifice desfășurate, au dispus reținerea unui bărbat în vârstă de 43 de ani, din Râmnicu Sărat. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul ieri, 20 martie, banuitul ar fi folosit un cuțit în timpul unui conflict spontan pe care l-a avut cu fosta concubină, pe raza municipiului Râmnicu Sărat, rezultând rănirea acesteia. Polițiștii au dispus măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Mihail Draghiciu.
În cauză s-a întocmit dosar penal și cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.
Femeia înjunghiată este în stare stabilă.
În funcție de cum va evolua starea sa de sănătate procurorii vor lua măsuri împotriva individului de 43 de ani.
sursa: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here