Un bărbat de 50 de ani și-a înjunghiat în gât soția de 44 de ani, apoi a dat foc locuinței. Fiul femeii, în vârstă de 24 de ani, a sunat la 112 și a anunțat cele întâmplate.

Din fericire, femeia a supraviețuit și a fost transportată la spital.

“Pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu au intervenit, în această după-amiază, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Stănesti.

La fața locului acestia au găsit o femeie în vârstă de aprox. 44 de ani, cu o plagă tăiată la nivelul gâtului. Aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată, de urgență, la spital.

Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta violent la nivelul acoperișului și au intervenit pentru stingerea acestuia cu două autospeciale de stingere cu apa și spuma. În incendiu, au ars acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, mobilierul din interiorul a trei camere și al unui hol si tocaria de la geamuri, fiind afectate de acțiunea flăcărilor și a apei și încăperile anterior menționate.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.”, a anunțat ISU Giurgiu.

Bărbatul care și-a înjunghiat soția a fost preluat de polițiști.

“Astăzi, ora 17:00, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U 112, de către un bărbat din comuna Stănești, județul Giurgiu cu privire la faptul că mama sa a fost lovită în zona gâtului, cu un cuțit, de către soț, după care a incendiat locuința.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii Secției nr.5 Poliție Rurală Giurgiu, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, femeia fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei se află în custodia poliției.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.”, a transmis IJP Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here