Un bărbat și-a omorât cu cuțit fosta soție și le-a rănit pe mama și pe sora acesteia. Bărbatul de 45 de ani a intrat peste ele în casă și a fugit după crimă. A fost prins însă repede de poilțiști. 

Oribila crimă a avut loc, luni după-amiază, în localitatea Șendriceni, din Botoșani.

“Astăzi, în jurul orei 15:30, poliţiştii din Botoşani au fost sesizaţi de către o femeie, din comuna Şendriceni, cu privire la faptul că un bărbat, având asupra sa un cuţit, a părăsit locuinţa vecină, în fugă.

Din primele verificări, s-a stabilit faptul că este vorba despre un bărbat, de 45 de ani, din comuna Lozna, care s-a deplasat la locuinţa fostei sale soţii, de 44 de ani, pe care ar fi înjunghiat-o, cadrele medicale ajunse la faţa locului declarând decesul.

În aceeaşi locuinţă, se mai aflau mama femeii, în vârsta de 60 de ani şi sora acesteia, în vârstă de 38 de ani, care au fost preluate de ambulanţă, prezentând şi acestea plăgi înjunghiate”, a transmis Poliția.

Bărbatul a fost prins şi se află în custodia poliţiştilor.

Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de omor calificat şi tentativă de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here