Un bărbat din Ilfov și-a omorât soția, înjunghiind-o cu un cuțit, apoi a încercat să se sinucidă, tăindu-și venele. Potrivit Poliției Ilfov, femeia avea un ordin de protecție împotriva bărbatului.

“În cursul zilei de astăzi în jurul orelor 06:47 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat și-a tăiat cu cuțitul soția.

În temeiul sesizării, Polițiștii Orașului Chitila și Serviciul de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului, ocazie cu care au găsit în imobilul respectiv o femeie care, la prima vedere, nu prezenta semne vitale.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a declarat decesul victimei.

Agresorul nu a fost găsit la fața locului, însă în urma activităților desfășurate de polițiști a fost depistat la domiciliul său, prezentând urme de tăiere a venelor, motiv pentru care i-au fost acordate îngrijiri medicale, după care a fost transportat la o unitate spitalicească în București.

Precizăm faptul că barbatul în cauza avea emis din data de 18.12.2019 de către Judecătoria Buftea un ordin de protecție.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmărirea penala fiind in competenta exclusiva a Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov.”, au transmis reprezentanții Poliției Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here