Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost surprins, în această dimineață, în timp ce transporat un cadavru pe un căruț, pe o șosea din Murfatlar, județul Constanța. Oamenii au sunat imediat la numărul unic de urgență 112, scrie Antena3.ro.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 06.00, atunci când bărbatul a pus trupul neînsuflețit al tatălui său pe un căruț pe care l-a legat de un tomberon de gunoi, iar apoi a pornit spre cimitir, cu intenția de a-și înmormânta tatăl.

“Astăzi, în jurul orei 06.10, polițiști din cadrul Poliției orașului Murfatlar au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 44 de ani ar transporta la cimitir, cu ajutorul unui căruț metalic, cadavrul tatălui său, cu intenția de a-l înhuma.

Deplasați la fața locului, polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, care a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, unde a rămas internat.

În cauză, polițiștii din cadrul Poliției orașului Murfatlar au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de profanare de cadavre sau morminte”, se arată într-o informare a IPJ Constanța, potrivit Antena3.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here