Un bărbat a fost reținut, după ce și-a ucis fratele cu toporul în Bereşti Tazlău, judeţul Bacău. Individul cunoscut cu probleme psihice își amenințase întreaga familie că va comite crima, însă, potrivit vecinilor, Poliția nu ar fi luat nicio măsură.

Agresorul, în vârstă de 41 de ani, locuia în aceeași casă împreună cu fratele său, scrie observator.tv. Luni seara, individul a declanșat un scandal monstru, după ce victima a ajuns de la serviciu.

Bărbatul a distrus tot ce i-a ieșit în cale în locuință și, furios din cale afară, și-a lovit fratele cu un topor de mai multe ori. Vecinii au auzit gălăgia și au sunat la 112. A fost, însă, mult prea târziu pentru bărbatul de 43 de ani, ucis de propriul frate.

Rudele spun că agresorul îi amenința în ultima perioadă că va omorî pe toată lumea, însă, potrivit localnicilor, polițiștii din Bereşti Tazlău, judeţul Bacău nu au luat nicio măsură.

„El a venit de la treabă şi, într-un sfert de oră, nici un sfert de oră nu a avut că l-a omorât că a venit de la treabă. Era bolnav, el pleca noaptea, nu ştia de unde vine, unde se duce. A dat foc la o fânărie, ne-a dat foc la opt căruţe de fân”, a spus unul dintre vecini, pentru sursa citată.

„L-a aşteptat şi i-o dat, îl ameninţa din octombrie, pe el, pe mama şi pe cumnatul meu”, a declarat sora celor doi bărbaţi.

„El a făcut mai multe, nu ştiu de ce nu s-au luat măsuri pana acum, Poliţia nu a făcut nimic”, a declarat un vecin.

Localnicii povestesc că mama celor doi frați a plecat de acasă, la începutul anului, sătulă de umilințe și bătăi.

Agresorul a fost reţinut şi riscă până la 25 de ani de închisoare pentru omor. Bărbatul va fi supus unei expertize medicale pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul în care a comis crima.

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here