Un bărbat a sunat la 112 pentru a anunța că își omoară fosta iubită, o femeie din Ploiești, motivând gestul prin faptul că femeia l-ar fi îndatorat la bancă în perioada în care locuiau împreună.

“În noaptea de 22/23 ianuarie, prin S.N.U.A.U. 112, o persoană anonimă a denunțat faptul că pleacă din Buzău pentru a se deplasa la locuința fostei concubine din Ploiești, pentru a o omorî, întrucât aceasta l-a îndatorat în perioada concubinajului la bancă. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat apelantul în zona de vest a municipiului, într-un local public din zona gării. Asupra sa a fost găsit un briceag în poziția deschis, despre care a afirmat că îl folosea pentru desfacerea unei conserve, situație infirmată de faptul că la depistare bărbatul nu consuma decât băuturi alcoolice.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și amenințare, reținându-se că în data de 27 noiembrie i-a adresat în mod direct amenințări concubinei sale. A fost reținut pentru 24 de ore și ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, ocazie cu care s-a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here