fbpx
luni, mai 29, 2023

Un bărbat urmărit internațional a fost prins de polițiștii români

Citește Și

- Advertisement -

Polițiștii din Călăraşi au depistat un bărbat, pe numele căruia autoritățile din Spania au emis un mandat european de arestare pentru infracțiuni contra proprietăţii. Activitatea a beneficiat de sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliției Române.

La data de 3 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Călăraşi au depistat, în comuna Curcani, un bărbat, de 32 de ani, din aceeași localitate, care era urmărit internațional.

- Advertisement -

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Spania au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietăţii. Acesta este bănuit că, în cursul anului 2013, împreună cu alte persoane, ar fi pătruns, fără drept, într-o firmă din Spania, de unde ar fi încercat să sustragă bare de oțel.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti care a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat magistraților Curții de Apel Bucureşti, în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile din Spania, se arată într-un comunicat publicat pe politiaromana.ro.

- Advertisement -

 

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Prahova în Acțiune a devenit partid național: România în Acțiune

Prahova în Acțiune, partid care funcționa la nivelul județului Prahova, a devenit organizație națională, fiind înscris oficial în Registrul...

Mai Multe Articole Ca Acesta