Foto cu caracter ilustrativ
Un bătrân de 65 de ani, din judeţul Argeş, a fost arestat preventiv, după ce a agresat sexual o copilă în vîrstă de doar 12 ani. Fata îi este rudă şi suferă de o boală psihică. Potrivit primelor informații, fata nu a fost violată, ci doar atinsă în zonele intime.

Totul s-a întâmplat, spun anchetatorii, în comuna Valea Danului, în ziua de Sfântul Dumitru, atunci când Ion Marica, de 65 de ani, văr cu tatăl fetiţei, a mers acasă la acesta, unde s-a întâlnit cu un nepot care locuieşte în aceeaşi curte. Pe motiv că era sărbătoare și nu au nimic de făcut, cei doi s-au „cinstit” cu alcool.

După câteva pahare, nepotul a plecat de acasă. Fără să bănuiască ce avea să se întâmple, mama fetei a plecat şi ea prin sat, lăsând-o pe aceasta în casă şi pe cumnat în curte. Profitând de faptul că a rămas singur cu copila, dar şi de faptul că aceasta suferă de o uşoară boală psihică, bătrânul a intrat peste ea în casă şi a pipăit-o. Nu a mers mai departe, pentru că s-a lovit de refuzul copilei care povestit tot ce i s-a întâmplat.

Părinţii au dus-o la Medicină Legală, iar examenul de specialitate a arătat că fata nu are niciun fel de leziune. Fapta de agresiune sexuală este însă cercetată şi în cazul de faţă, spun anchetatorii.

În plus, bărbatul este cercetat şi pentru violare de domiciliu, în condițiile în care nu avea ce să caute în casă în lipsa proprietarilor. Prezentat, joi, magistraţilor de la Judecătoria Curtea de Argeş, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here