Un bebeluș de nouă luni a rămas blocat, luni, într-o mașină din municipiul Bârlad, după ce mama acestuia a uitat cheile în contact, iar încuietorile autoturismului s-au blocat. Pentru scoaterea copilului a fost nevoie de intervenția unui echipaj de pompieri.

Agitație mare pe o stradă din municipiul Bârlad, după ce un bebeluș de nouă luni a rămas încuiat în mașina mamei sale. Femeia și cu o rudă au coborât din autoturism, fără a mai lua și copilul aflat în scăunelul special aflat pe bancheta din spate.

În scurt timp, încuietorile mașinii s-au blocat, fără ca femeia să mai poată ajunge la copil, în condițiile în care uitase cheile în contact. În consecință, au fost alertate autoritățile pentru a scoate copilul din mașină.

“Un echipaj de pompieri a intervenit pentru evacuarea minorului din interior. Pentru aceasta, a fost spart unul din geamurile din față ale autoturismului pentru a nu risca ca bebelușul să fie rănit cu cioburi”, a declarat, luni, pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Petru Iftene.

Pompierii au reușit să scoată în siguranță copilul din mașină, starea acestuia fiind una bună, astfel încât nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here