Incindentul s-a petrecut în noaptea de 17 spre 18 septembrie, în jurul orelor două dimineața. S.F. spune că a fost abordat inițial de cei doi agresori care i-au cerut mai întâi o brichetă. Pentru că i-a refuzat și le-a cerut să fie lăsat în pace, au devenit agresivi, l-au atacat pe la spate, iar în cădere bodyguardul s-a lovit puternic de gresie la cap.

”Îi știam pe cei doi. Veneau mereu la cazinou și cereau de băut clienților. De frică, oamenii îi serveau. Eu i-am tot dat afară. În noaptea aceea au venit la mine, mi-au cerut o brichetă să-și aprindă o țigară, dar le-am cerut să plece de acolo. Au așteptat să mă întorc cu spatele și m-au lovit direct în cap, pe la spate. Câteva minute am fost inconștient. Nu am știut ce s-a întâmplat cu mine decât atunci când am vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere”, povestește S.F.

După incident, angajații cazinoului au cerut imediat ajutor la 112, pentru că bărbatul lovit era inconștient. A fost transportat la spital unde i-a fost cusută rana de la cap.

”De la medicină legală am primit 7 zile de îngrijiri medicale cu prelungire. Și acum mă doare capul și am ajuns să iau un pumn de medicamente”, susține bărbatul bătut.

Acesta a precizat că a făcut deja plângere la poliție, însă de atunci primește tot timpul amenințări din partea apropiaților celor doi bărbați care l-au atacat.

”Sunt amenințări voalate. Îmi cer să retrag plângerea să ne împăcăm, că poate ne mai întâlnim pe aici prin Nord”, spune S.F.

Cei doi agresori au antecedente penale tot pentru fapte similare, iar dacă ancheta se va finaliza cu un proces în instanță, bătăușii riscă să ajungă la închisoare.

Poliția Prahova a confirmat că în această cauză există un dosar penal.

”Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde l-au identificat pe bărbatul agresat, în stare de constiență. Din cercetări a rezultat faptul că, la intrarea într-o locație în care se desfășurau activități de jocuri de noroc și pariuri, bărbatul ar fi fost abordat de două persoane necunoscute, după care ar fi fost lovit de unul dintre cei doi în zona capului. Ca urmare a loviturii primite, persoana vătămată și-ar fi pierdut cunoştinţa, revenindu-şi după câteva minute. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au identificat persoana în cauză și desfășoară activități în conformitate cu prevederile procesual penale pentru tragerea la răspundere conform legii.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești”, se arată într-un comunicat al Biroului de Presă al Poliției Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here