Un bărbat în vârstă de 46 de ani din București a fost reținut de polițiști după ce oamenii legii au adunat probe că acesta ar fi violator în serie. Potrivit unui comunicat al Direcției Generale de Poliție, bărbatul este cercetat pentru viol și tentativă de viol. Potrivit g4media.ro, care citează surse oficiale, bărbatul reținut de poliție este Alexandru Zudor (foto sus), un IT-ist care în ultimii ani a jucat în mai multe reclame.

Un apel la 112 a alertat polițiștii Secției nr. 18 București despre faptul că o femeie a fost abordată de un bărbat necunoscut în dreptul unui imobil din Sectorul 5, în timp ce mergea spre casă și, sub amenințarea unui cuțit, a împins-o între autoturismele parcate și, prin violență, a agresat-o sexual. La 112 a sunat prietenul femeii, după ce aceasta i-a povestit ce i s-a întâmplat.

Ulterior, la aceeaşi subunitate de poliție, s-a prezentat o femeie care reclama faptul că, în data de 05 decembrie, în jurul orei 21.30, în timp ce se deplasa pe o stradă din Sectorul 5, a fost agresată fizic de către o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui cuțit, a încercat să o împingă spre un teren viran. Ambele cazuri au fost preluate de către Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, scrie g4media.ro.

La jumătatea lunii decembrie 2020, la o altă subunitate de poliţie, o femeie reclama că în ziua de 15 decembrie 2020, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla în scara unui bloc din Sectorul 4, un bărbat necunoscut a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un cuțit, în încercarea de a întreţine raporturi sexuale.

Din datele şi probele adminstrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat de 46 de ani ar fi comis faptele reclamate. Bărbatul a fost depistat și condus la audieri, iar la adresa unde locuia a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe probe și mijloace de probă. Faţă de bărbatul de 46 de ani a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistraţilor. (Foto: Alexandru Zudor / Facebook)

Sursa: g4media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here